Happy

 

Blog Astrobaby Happy

 

Waar wordt ik happy, vrolijk en gelukkig van!! (deel 1)

 

Ik ben een positief ingesteld persoontje en wordt vaak gelukkig van kleine dingen.  Het maakt niet uit wat het is, groot of klein. Het kan zijn dat de zon schijnt, een leuk bericht via Facebook, een vriend die een nieuwe baan heeft gekregen of gewoon lekker thuis op de bank met een boek en een kop thee terwijl het buiten regent.

Daarom vind ik het leuk om hier een serie van te maken voor mijn blog.

Ik begin deze serie met iets waar ik HEEL gelukkig van ben geworden. Helaas begint het met iets vervelends, maar dan waardeer je het extra. Zoals ik al eerder heb geschreven in mijn blog zijn alletwee mijn katten, Vip en Sammytje, overleden. Vip vorig jaar november en Sammytje eind maart van dit jaar. Na 17 jaar met hun is het gemis groot, maar je kan er niets aan veranderen. Ik heb de tijd genomen om afscheid van ze te nemen en was afgelopen week er klaar voor om een nieuwe huisgenoot te gaan zoeken in het asiel.

Uiteindelijk belandt in het dierenasiel Julialaantje in Rijswijk. Ik was op zoek naar 1 oudere kat. Ik heb mijn huisgenoot gevonden en het is een Cyperse kat van 1,5 jaar geworden met de naam Sammy. Deze naam hadden ze in het asiel aan hem gegeven, dus gelukkig kan ik deze nog veranderen. Hij is, wat ze noemen een projektkat, heel erg schuw. Na lang nadenken heb ik hem toch meegenomen naar huis want in het kooitje bleef hij wel op afstand, maar hij zag er niet bang uit.

Zijn achtergrond was dat hij is afgestaan door de eerste eigenaar vanwege de financiën (hij leefde met nog 6 katten en 1 hond in het huis), daarna bij een mevrouw die hem na een paar maanden weer terugbracht, omdat hij al die tijd onder het bed lag.

Hij is nu 5 dagen bij mij, natuurlijk heel eng allemaal. Maar hij heeft het hele huis al gezien, de woonkamer, de slaapkamer, de keuken, enz. Natuurlijk allemaal nog op afstand, hij heeft gelukkig de kattenbak al gevonden en het eten. Hij komt al dichterbij bij mij en eet al heel voorzichtig uit mijn hand. Dit gaat helemaal goed komen. Dus ik ben heel HAPPY!!!

Mijn nieuwe huisgenoot

Mijn nieuwe huisgenoot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s