About Ingrid

Mijn naam is Ingrid en ik ben mijn webwinkel Astrobaby begonnen in 2009.

Ik ben altijd al creatief bezig geweest en toen ik naar een vriendin op kraamvisite ging, wilde ik haar iets persoonlijks geven. Het is een schilderijtje geworden. Daar was zij zo blij mee, dat ik besloten heb om hier iets mee te gaan doen.

Ik had een aantal jaar een opleiding van Astrologie gevolgd en daarom ben ik begonnen met geboorteschilderijtjes te gaan maken met sterrenbeelden. Zoveel was er niet op dit gebied en uiteindelijk wil iedereen weten wat het sterrenbeeld van het babytje is, of je er nu wel of niet in geloof. De naam Astrobaby was ook snel gevonden.

Ik ben nu een aantal jaren verder en het assortiment van Astrobaby is behoorlijk uitgebreid. Kinderschilderijtjes, babyschilderijtjes, kraamkadootje, kleerhangertjes, kinderkapstokjes en naambordjes zijn een paar van de toegevoegde artikelen. Vooral wat betreft de naambordjes krijg ik veel verzoeken binnen voor een figuurtje naar de keuze van de klant. Omdat ik alles zelf maak, kan ik makkelijk inspelen op de wensen van de klant.

Het is ontzettend leuk om alles zelf te maken en te horen hoe positief mijn klanten zijn. Daardoor geeft het mij weer extra energie om vooral door te blijven gaan.

Contact: info@astrobaby.nl

 

Eén reactie op “About Ingrid

  1. hallo ingrid, ik kan nergens een contactmogelijkheid vinden. ik zou graag meer informatie willen over levertijden en prijzen rond kinderkapstokjes op basis van geboortekaartjes en over naambordjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s